تشریع نقش و عملکرد جراحی HIPEC در درمان سرطانهای شکم و لگن توسط جناب آقای دکتر آقائی

به گزارش روابط عمومی مرکز ، جناب آقای دکتر آرمان آقائی متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ سرطان های گوارش،کبد،کیسه

صفرا و پانکراس در برنامه به خانه برمیگردیم حضور یافتند و به بررسی و نقش و عملکرد جراحی HIPEC در درمان سرطانهای شکم و

لگن پرداختند برای مشاهده کامل ویدئو برروی لینک کلیک فرمائید .

 

مقاله در مورد تحلیل ماکولای چشم

برای مشاهده مقاله برروی لینک ذیل کلیک فرمائید.ویا از طریق اسکن بارکد ذیل مقاله رو مشاهده نمائید.

دانلود مقاله

 

 

 

درمان های نوین سرطان

حضور جناب آقای دکتر آقائی در برنامه طبیب با موضوع درمان های نوین سرطان برای مشاهده ویدیو اینجا کلیک فرمائید.

ویدیو معرفی پلی کیلینیک ساج

 مشاهده ویدیو معرفی پلی کیلینیک شبانه روزی ساج 

سه مورد از بهترین ویتامین ها برای کاهش درد های عصبی یا نوروپاتی

نوروپاتی محیطی چیست؟

نوروپاتی آسیب عصبی است که با تغییر حساسیت و تحریک‌ پذیری اعصاب اندام ها بخصوص دست و پا مشخص می شود.

درمان بیماری بسته به شدت علائم و شرایط بیمار متفاوت خواهد بود و اغلب بیماران با درمان‌ های مناسب بهبود می یابند.

اگرچه تغییرات سبک زندگی و درمان های مرسوم ممکن است علائم نوروپاتی را کاهش دهد ولی برخی از ویتامین ها نقش اساسی در سیستم عصبی و بهبود آسیب نورون ها ( سلول های عصبی) نیز دارد.

علت ها و عوامل ایجاد نوروپاتی محیطی:

  • دیابتی ها

شایع ترین علت نوروپاتی محیطی دیابت است که 50 درصد از بیماران را تشکیل می دهد. یکی از دلایل افزایش خطر ابتلا به اختلالات عصبی با این واقعیت مرتبط است که دیابت اغلب با سطوح بالای قند خون همراه است و این وضعیت می تواند منجر به آسیب عصبی شود. سایر عوامل برای افزایش خطر ابتلا به اختلالات عصبی در بیماران دیابتی می تواند سیگار کشیدن، فشار خون بالا و طول مدت دیابت باشد. به علاوه یکی از عوارض شایع مصرف داروی متفورمین ، کاهش سطح ویتامین B12 دربدن است.

  • سالمندان

توانایی جذب ویتامین ها با افزایش سن کاهش می یابد. این ممکن است یکی از دلایلی باشد که افراد مسن شانس بیشتری برای کمبود ویتامین های B1، B6 و B12 دارند. از آنجایی که این ویتامین ها برای سلامت سیستم عصبی ضروری هستند، کمبود آن می تواند منجر به اختلالات عصبی شود.

افراد سیگاری

آیا شما سیگاری هستید؟ مراقب باشید. سیگار کشیدن عروق شما را تنگ و سفت می کند، جریان خون را در پاهای شما کاهش می دهد و همچنین با خطر بالای آسیب عصبی همراه است.

  • مصرف کنندگان الکل

مصرف الکل بر سلامت شما از جمله اعصاب تأثیر منفی می گذارد، زیرا الکل می تواند تأثیر سمی بر بافت عصبی شما داشته باشد. علاوه بر این، سوء مصرف مزمن آن اغلب با سوء تغذیه و کمبود مواد مغذی از جمله B1، B6 و B12 همراه است.

  • کمبود ویتامین B

عادات غذایی خاص یا سوء تغذیه می تواند منجر به کمبود برخی ویتامین های ضروری مانند ویتامین های نوروتروپیک B شود که نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت و محافظت اعصاب شما ایفا می کند. برای مثال، رژیم گیاهخواری امروزه یک سبک زندگی گسترده است و گیاهخواران را در معرض خطر بالای کمبود ویتامین های B1، B6 و B12 قرار می دهد. مطالعات حاکی از آن است که کمبود این ویتامین ها باعث نوروپاتی محیطی می شود.

درمان نوروپاتی محیط چیست؟

روش‌های درمان برای نوروپاتی محیطی با توجه به علت ایجاد مشکل مشخص می‌شود. در صورتی که علت ایجاد این شرایط ابتلا به دیابت باشد، کنترل سطح گلوکز خون می‌تواند از نقش بسیار با اهمیت در درمان نوروپاتی دیابتی برخوردار باشد.
از طرف دیگر در صورتی که فقر ویتامین علت ایجاد مشکل باشد، تامین ویتامین‌های مورد نیاز بدن می‌تواند به رفع مشکل کمک کند.
به این ترتیب بسیاری از روش‌های درمان می‌توانند به بازگشت شرایط بیمار به وضعیت عادی کمک نمایند.

 

ویتامین های نوروتروپیک B یعنی تیامین (B1) ، پیریدوکسین (B6) و کوبالامین (B12) بازیگران کلیدی هستند که به طرق مختلف سلول های عصبی و سیستم عصبی را حفظ می کنند. نورودینون از اعصاب در برابر تأثیرات مخرب محیطی محافظت می کنند.

نقش هر یک از ویتامین های مکمل نورودینون در کاهش درد های نوروپاتی و محافظت از سیسیتم عصبی:

  • ویتامین B1 به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند وتامین کننده ی انرژی سلول های عصبی است.
  • ویتامین B6 در متابولیسم عصبی را متعادل می کند و به عنوان تقویت انتقال دهنده های عصبی می باشد.
  • ویتامین B12 نیز در بازسازی اعصاب و محافظت از سلول های عصبی (نورون ها) نقش دارد.
  • نکته ی مهمی که استفاده از مکمل نورودینون را خاص می کند، حضور این سه ویتامین در کنار هم می باشد. زیرا زمانی که این سه ویتامین در کنار هم قرار می گیرند اثر تقویت کننده و ببیشتری در بهبود سیستم عصبی وکاهش درد های نوروپاتی دارند.

چرا در زمستان سکته قلبی بیشتر می‌شود؟

کارشناسان حوزه سلامت هشدار می‌دهند خطر حمله قلبی در فصل زمستان افزایش می‌یابد.

یکی از مواردی که علاقه‌مندان به تناسب اندام انجام می‌دهند، اقدام به بیرون رفتن در ساعات اولیه روز برای نرمش و پیاده روی در زمستان است.

کارشناسان هشدار می‌دهند با نزدیک شدن به فصل زمستان، مرگ و میرهای ناشی از حملات قلبی نیز افزایش پیدا می‌کند. پیش از شیوع کرونا، بیش از هفتصد هزار نفر سالانه در هند بر اثر حملات قلبی ناگهانی جان خود را از دست می‌دادند؛ طبق اعلام کارشناسان، این عدد باید در طول همه گیری کرونا بیشتر نیز شده باشد.

دکتر «پرامود کومار» متخصص قلب در بیمارستان‌های یاشودای هند (Yashoda Hospitals) در این باره گفت: طبق داده‌های بدست آمده، ۱۷.۹ میلیون مرگ و میر سالانه گزارش می‌شود که ۸۵ درصد از آن‌ها بر اثر بیماری‌های قلبی هستند.

حملات قلبی در زمستان بیشتر است، افراد مسن دارای بیماری، خصوصا آن‌هایی که در معرض مشکلاتی نظیر دیابت، فشار خون بالا و چاقی هستند و یا افراد سیگاری بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

علاقه‌مندان به تناسب اندام که در ساعات اولیه روز برای نرمش و پیاده روی به بیرون می‌روند، باید حواسشان باشد زیرا نوسانات دما می‌تواند خطرناک باشد. توصیه می‌شود از ایستادن در بالکن‌ها در ساعات اولیه صبح که معمولا دمای هوا پایین است، خودداری کنید.

برای داشتن ذهن قوی ۵ عادت زیر را کنار بگذارید

 

داشتن ذهن قوی یکی از مهم ترین اصول رسیدن به موفقیت می باشد و کسانی که می خواهند قدرت ذهنی و هوش خود را افزایش دهند باید عادات نامناسبی که دارند را ترک کنند.

برای داشتن ذهن قوی ۵ عادت زیر را کنار بگذارید

هنگامی که شما در حال کاهش وزن، کار کردن، یادگیری یک حرفه و غیره هستید باید ذهنتان آماده باشد تا بتوانید از آن به بهترین نحو استفاده کنید. بدون ذهنیت مناسب به راحتی تمرکز خودتان را از دست می دهید و کارهایی را که باید انجام دهید را نمی توانید خوب انجام دهید.

در این بخش ما پنج عادت نامناسب را به شما معرفی خواهیم کرد که به شما در داشتن ذهن قوی کمک خواهد کرد.

برای باهوش تر شدن این عادات خود را ترک کنید

1- مقایسه می کنید:

اگر می خواهید ذهن آماده داشته باشید پیشنهاد می کنیم که مقایسه کنید این برای زمانی است که شما به اطرافتان نگاه می کنید و می اندیشید که دیگری از شما ثروتمندتر، لاغرتر، با استعدادتر و موفق تر از شماست که از این موضوع می توانید به عنوان هدف استفاده کنید که در نهایت امر شما هم موفق می شوید و هم ذهن فعال تری خواهید داشت.

2- به چیزهایی که مهم نیستند فکر می کنید:

مشکل این است که شما ذهنتان را با چیزهایی که مهم نیستند پر کرده اید که این کار شما منجر به استرس اضافی و ترس و اشتباه خواهد شد و در آینده باعث بروز برخی مشکلات می شود؛ کلمات و کاربرد آنها مهم هستند برای اینکه موفق باشید و حافظه خوبی داشته باشید باید از چیزهایی پیش پاافتاده بگذرید تا بتوانید موفق شوید. توجه خود را روی مطالب مهم و چیزهایی که باعث پیشرفت شما می شوند را صرف کنید

موفقیت با ذهن

3- حرف های آدم های صاحب نظرات اشتباه را گوش می کنید:

با این حال که هر کسی می توانند نظرات خود را به اشتراک بگذارد این به این معنا نیست که شما باید به حرف هر شخصی گوش کنید بعضی از افراد ممکن است که با حرف های شان شما را از هدف تان منع سازند.

لازم نیست که در مورد این اشخاص بی ادبی کنید بلکه شما میتوانید از اشخاصی که میتوانند شما را به بهترین نحو راهنمایی کنند، راهنمایی بگیرید. اگر دیدید که شخصی حرفهای ناامید کننده میزند برای اینکه جواب او را ندهید یک لبخند مودبانه بزنید و از او تشکر کنید و سپس آن مجلس را ترک کنید

داشتن ذهن خوب

4- باور ندارید که هر کاری را به تنهایی می توانید انجام دهید:

شما احتمالاً باهوش هستید و دارای مدارک عالی هستید و شما می توانید دستاوردهای بزرگی در زندگی خود کسب کنید اگر باور داشته باشید که خودتان به تنهایی می توانید هر کاری را انجام دهید زودتر موفق می شوید و برای موفق شدن خودتان به هیچ کس احتیاج نخواهید داشت ؛ تنها عامل مهم در موفقیت شما این است که شما خودتان را باور داشته باشید که از پس هر کاری می توانید بر بیایید.

5- زمان زیادی را در سفرهای غیرضروری می گذرانید:

به طور معمول هر کسی به مسافرت میرود اما مسافرت چیزی نیست که باعث بهبود یافتن سطح ذهن ما شود بهتر است به جای مسافرت های طولانی کارهایی برای رسیدن به هدفتان انجام دهید که در قالب سفرهای کوتاه شما را در تقویت ذهنتان یاری کند.

شش بیماری خاموش اما کشنده را بشناسید

رعایت رژیم غذایی مناسب، برخورداری از یک سبک زندگی سالم و سرمایه گذاری روی آن عواملی است که سلامت کلی فرد را تعیین می کند و در مقابل عدم توجه به این نکات ممکن است منجر به بروز بیماری های مزمن شود که عوارض ناگهانی نیز به همراه دارد.

بیماری های بسیاری وجود دارند که نیاز به توجه و مراقبت بیشتری دارند. برخی از آنها به عنوان “قاتل خاموش” شناخته می شوند، به این دلیل که ممکن است علائم آنها تشدید شده و حتی گاهی به مرگ ناگهانی منجر شوند.

روزنامه “تایمزآو ایندیا” در مطلبی به برخی از بیماریهای کشنده خاموش و روشهای پیشگیری و کنترل آنها اشاره کرده است که عبارتند از:

فشار خون بالا: فشار خون بالا یکی از خطرناک ترین مشکلات جسمی است که می تواند منجر به سایر بیماری های مزمن شود. برآوردهای سازمان جهانی بهداشت (WHO) نشان می دهد که ۱.۲۸ میلیارد بزرگسال ۳۰ تا ۷۹ ساله در سراسر جهان به فشار خون بالا مبتلا هستند. دلیل اینکه فشار خون بالا به عنوان یک قاتل خاموش در نظر گرفته می شود این است که بدون علائم است و زمانی فرد به بیماری خود پی میبرد که بیماری پیشرفت کرده است. این عارضه بر قلب و عروق تاثیر می گذارد و  فرد را مستعد ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی جدی مانند حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته می کند. در حالیکه تشخیص این عارضه دشوار است، چکآپ مکرر و منظم فشار خون، خوردن غذاهای غنی از پتاسیم، فیبر و پروتئین و مواد غذایی کم نمک در کنار حفظ وزن سالم، راه هایی برای کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند.

بیماری عروق کرونر: بسیاری از بیماری های قلبی تهدید کننده زندگی هستند و بیماری عروق کرونر یکی از آنهاست. بر اثر این عارضه شریان‌های کرونری که خون و اکسیژن را به قلب می‌رسانند، باریک شده و منجر به درد قفسه سینه یا حمله قلبی می‌شوند که اولین علائم بیماری هستند. بدون غربالگری مناسب و سبک زندگی سالم، پیشگیری از بیماری عروق کرونر تقریبا غیرممکن است. افرادی که دچار فشار خون بالا یا کلسترول بالا هستند لازم است وضعیت خود را تحت کنترل داشته باشند. به این منظور اعمال تغییرات لازم در سبک زندگی مانند تغذیه سالم، ورزش، پرهیز از استعمال سیگار و مصرف مواد الکلی و خودداری از انجام سایر فعالیت های ناسالم ضروری است.

دیابت: دیابت در دو نوع یک و دو خود را نشان میدهد. در دیابت نوع یک لوزالمعده انسولین کمی تولید کرده یا اصلا انسولین تولید نمی کند، در حالی که دیابت نوع دو بر روشی که بدن قند خون را فرآوری می کند، تاثیر می گذارد. در دیابت نوع دو افراد ممکن است در ابتدا هیچ علامتی نداشته باشند و تنها با پیشرفت بیماری علائمی همچون خستگی، کاهش وزن، تکرر ادرار و تشنگی ظاهر شود. در حالیکه علت دقیق بروز بیماری دیابت هنوز مشخص نیست تمرکز بر رژیم غذایی مناسب، ورزش، حفظ وزن سالم و غربالگری های منظم می تواند از عوارض آن جلوگیری کند.

پوکی استخوان: پوکی استخوان یک عارضه استخوانی است که در آن فرد مبتلا اغلب از وضعیت خود بی خبر است زیرا بیماری بدون هیچ علامتی پیشرفت کرده و فرد زمانیکه دچار شکستگی شود به بیماری خود پی می برد. به همین دلیل است که به آن قاتل خاموش نیز می گویند. این بیماری علاوه بر تاثیر بر تراکم استخوان می تواند بر سلامت دهان نیز تاثیر بگذارد. مصرف غذاهای غنی از کلسیم و ویتامین D برای پیشگیری از هر نوع بیماری استخوانی ضروری است. همچنین ورزش کردن و انجام تمرینات بدنی و چکآپ منظم توصیه میشود.

آپنه خواب: آپنه خواب اختلالی است که در آن افراد هنگام خواب با صدای بلند نفس می کشند. این عارضه می تواند به خروپف بلند، خستگی مفرط در طول روز و موارد دیگر منجر شود. بیماران مبتلا به آپنه خواب شدید بیشتر مستعد مرگ و میر ناگهانی و سکته مغزی به هنگام خواب هستند که آن را به یک قاتل خاموش تبدیل می کند. آپنه انسدادی خواب شایع ترین نوع این عارضه است که بر اثر آن مجاری تنفسی در طول خواب به طور مکرر به طور کامل یا جزئی مسدود می شود.

در موارد خفیف تغییر در سبک زندگی میتواند تاثیرگذار باشد. کاهش وزن، خوب غذا خوردن، ترک سیگار و درمان های مناسب برای آلرژی بینی می تواند به بیمار کمک کند تا بهبود یافته یا آن را مدیریت کند.

بیماری کبد چرب: پیشرفت بیماری کبد چرب در بدن تدریجی است و ابتدا اثر قابل توجهی ندارد و همین ویژگی آن را به یک قاتل خاموش تبدیل می کند. دو نوع بیماری کبد چرب وجود دارد – بیماری کبد چرب الکلی و غیر الکلی که نوع اول به دلیل مصرف زیاد الکل اتفاق می افتد و دلیل بروز نوع دوم بیماری هنوز مشخص نیست. در مراحل پیشرفته بیماری، هر دو نوع بیماری کبد چرب می تواند منجر به سیروز و فیبروز کبد شوند. رژیم غذایی نقش بسیار مهمی در ابتلا و پیشگیری از این بیماری دارد. بنابر این توصیه می شود رژیم غذایی گیاهی سالم را دنبال کرده و از خوردن چربی های ناسالم خودداری کنید. وزن را کنترل کرده و به طور منظم ورزش کنید.

در این ۱۷ کشور موارد ابتلا به «اومیکرون» شناسایی شده است

دستکم ۱۷ کشور و منطقه در جهان مواردی از ابتلا به سویه جدید کروناویروس موسوم به اومیکرون را تایید کرده اند.

سویه اومیکرون در ۱۷ کشور و منطقه در جهان شناسایی شده است. اسپانیا و اتریش اولین موارد ابتلا به این سویه را طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش کرده اند و آلمان نیز اولین مورد ابتلا به سویه اومیکرون را در بیماری که به خارج از کشور سفر نداشته، تایید کرده است.

استرالیا، اتریش، بلژیک، بوتسوانا، کانادا، جمهوری چک، دانمارک، آلمان، هنگ کنگ، رژیم صهیونیستی، ایتالیا، هلند، پرتغال، آفریقای جنوبی، اسپانیا، سوئد و انگلیس، کشورها و مناطقی هستند که تاکنون مواردی از ابتلا به سویه اُمیکرون را تایید کرده اند.

نظر وزیر بهداشت درباره ورود سویه جدید کرونا به کشور

وزیر بهداشت با اشاره به سویه جدید کرونا در آفریقای جنوبی و رصد این سویه جدید در کشور، گفت: با وجود همه این دقت‌ها، احتمال ورود ویروس به کشور وجود دارد. بنابراین باید مراقبت‌ها را ادامه دهیم و فکر نکنیم با انجام واکسن کار تمام است و مراقبت‌ها باید بیشتر انجام شود.

دکتر بهرام عین‌اللهی در همایش رهاورد ملی خدمت  ۱۰۰ روز توفیق خدمت ۱۰۰ میلیون دز تزریق سلامت، با اشاره به سویه جدید کرونا در آفریقای جنوبی گفت: روز پنجشنبه وزیر بهداشت آفریقای جنوبی اعلام کرد ویروس جدیدی شناسایی شده است. در این راستا ما نیز موارد را به شدت رصد می کنیم.

وی افزود: دو ویژگی قابلیت انتقال بالا و موتاسیون فراوان آن و همچنین اینکه از سیستم ایمنی می‌تواند گریزان باشد را برای این سویه جدید اعلام کرده‌اند. این سویه جدید در کشور رصد می‌شود؛ اما مساله مهم آن است که با وضعیت کشور و اینکه نقاط قرمز نداریم و وضعیت نسبتا پاک است، اما باید در زمینه ورود ویروس به کشور به شدت مراقبت شود. در همین راستا شب گذشته در فرودگاه امام (ره) حضور یافتیم. موارد باید به دقت انجام شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: اما با وجود همه این دقت‌ها، احتمال ورود ویروس به کشور وجود دارد. بنابراین باید مراقبت‌ها را ادامه دهیم و فکر نکنیم با انجام واکسن کار تمام است و مراقبت‌ها باید بیشتر انجام شود.

وی گفت: البته در افریقای جنوبی واکسیناسیون خیلی کم بوده و تنها حدود ۲۶ درصد مردم واکسن زده بودند و همین امر باعث شده که ویروس منتشر شود.