پاسخ به یک سوال مهم:
در روزهای بارانی ماسک از کرونا پیشگیری میکند؟
به گزارش مرکز روابط عمومی کلینیک ساج به نقل از خبرگزاری ایرنا، در روزهای بارانی و مرطوب ماسکها از انتقال کروناویروس پیشگیری نمیکنند.اگرچه ماسک صورت یکی از بهترین و ارزانترین راههای پیشگیری کروناویروس است که دولتها نیز استفاده از آن را توصیه میکنند؛ اما طبق گزارشی که در سایت «هافپست» منتشر شده است، ماسکها در روزهای بارانی به خوبی کار نمیکنند و مانع از انتقال کروناویروس نمیشوند.
ماسکهای یکبار مصرف را یک بار مصرف کنید
دانشمندانی که بر روی این موضوع مطالعات خود را انجام دادند، از دولت خود خواستار یک کمپین بهداشت عمومی شدند تا به مردم اطلاع رسانی کند، آب و هوای مرطوب کارایی ماسکها را پایین می آورد. تیم اسپکتور، استاد اپیدمیولوژی ژنتیکی در کینگ کالج لندن، پس از توفانهای اخیر در لندن به روزنامه تایمز گفت: «اگر حالا این موضوع را اطلاع رسانی کنیم و توصیههای روشنی برای مردم پیشنهاد دهیم، نتیجهی این مطالعات مفید خواهد بود. ماسک ها باید به طور منظم تعویض شوند و این امر در شرایط آب و هوای مرطوب بسیار اهمیت دارد».
ماسکها از کاغذ ساخته شده اند
ماسک های جراحی یکبار مصرف هستند؛ ولی اغلب مردم از آنها بارها استفاده میکنند که این اشتباه است؛ در هوای مرطوب، استفادهی مکرر از یک ماسک میتواند درصد ابتلا به کرونا را به طرز چشمگیری افزایش دهد. پل هانتر، کارشناس بیماریهای عفونی و استاد پزشکی در دانشگاه آنگلیای شرقی، پیش از این به هافبریتانیا گفته بود که ماسکها از کاغذ ساخته شده اند. او گفته بود به این دلیل آن دسته از ماسکها را یکبار مصرف میخوانیم زیرا در برابر آب آسیب دیده و از هم وا میروند. بنابراین بیفایده میشوند. ماسکهای دیگر از جمله ماسک N۹۵ و همچنین پوشش صورت پارچهای نیز در آب و هوای مرطوب، مانند ماسکهای جراجی آسیب پذیر هستند. تحقیقات میگوید: «به محض اینکه صورتتان خیس شد باید آن را خشک کنید و از ماسک جدید و خشک استفاده کنید».
در روزهای بارانی ماسک از کرونا پیشگیری میکند؟
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.