ویروس جدید کرونا

آلودگی با ویروس کرونا چیست؟

این ویروس یک عضو از خانواده ‍Coronavirus ها است که به همراه دو ویروس دیگر از این خانواده یعنی ویروس SARS و MERS از خطرناک ترین ویروس ها به سبب ایجاد سندرم های شدید تنفسی می باشند. دلیل نگرانی های حاضر از این ویروس, قابلیت گسترش سریع آن است که قابل مقایسه با همه گیری انفولانزای اسپانیا در سال 1918 است. با این حال تاکنون پیش بینی شده است که ویروس کرونا به اندازه دو ویروس دیگر این خانواده یعنی MERS و SARS کشنده نخواهد بود.

روش های انتقال

کرونا به سرعت از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان یا از برخی حیوانات به انسان منتقل میشود. تجمعات انسانها در مکان های بسته به سرعت شرایط را به نفع انتقال این ویروس مساعد می کند.

علائم ویروس کرونا

علائم ویروس کرونا شباهت بسیاری به سرماخوردگی و انفولانزا دارد مانند تب, سردرد و بدن درد, سرفه, آبریزش بینی و علائم تنفسی مانند تنگی نفس. افراد با نقص سیستم ایمنی یا سالمندان می توانند به پنومونی یا ذات الریه نیز مبتلا شوند.کودکان کم سن و سال نیز به دلیل ضعیف بودن ایمنی بدن, بیماری را به صورت حادتری بروز می دهند. علائم می تواند بین 3 تا 5 روز طول بکشد.

پیشگیری از آلودگی

تاکنون واکسنی برای این ویروس ساخته نشده ولی تحقیقات کماکان در حال انجام است. به همین جهت پیشگیری های متداول نظیر شستن دست ها با صابون به مدت 20 ثانیه, جلوگیری از دست زدن به چشم و بینی و دهان و دوری از افراد الوده و مشکوک تنها توصیه پزشکان است.

درمان ویروس کرونا

مانند بسیاری از بیماری های ویروسی, کرونا درمان قطعی نداشته و به انتی بوتیک پاسخ نمی دهد و مصرف مایعات, استراحت کافی و داروی ضد تب و سرفه از جمله توصیه های پزشکان است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *